Найсмачніші суші у місті

Іноді хочеться відпочити від домашніх турбот, замовити їжу додому та насолоджуватися трапезою під улюблений серіальчик. Смачні суші можна замовити у службі доставки Рок-н-Рол з будь-якого приводу та без приводу. Це найкраще рішення, якщо на порозі ненароком з'явилися гості, ви вирішили влаштувати вечірку або втомилися після важкого робочого дня. Rock&Roll прийде на допомогу будь-якого дня тижня, ми працюємо без вихідних з 10:00 до 22:00, тому доставка смачних суші по Дніпру буде швидко здійснена на будь-яку вказану адресу.

Наша доставка створена для тих, хто любить смачно та якісно поїсти за доступними цінами.

Які найпопулярніші суші в Рок-н-Рол

Суші – популярна, модна, ультрасучасна і смачна страва. Вона подобається всім, хто любить поєднання риби, рису та овочів. Одночасно легка, але при цьому ситна страва, якою можна поснідати, пообідати та повечеряти.

Серед великого асортименту, представленого на сайті доставки РнР, є страви, які користуються великим попитом і є найбільш популярними.

1. Каліфорнія.

 

2. Філадельфія.

Саме ці два види ролі займають лідируючі позиції. Зумовлено це ідеальним поєднанням всіх компонентів, що входять до складу цих видів ролів. Їх готують за класичним рецептом, однак у нас у меню ви знайдете багато варіацій кожного з них.

До складу класичної «Каліфорнії» входить сурімі «сніговий краб», ікра тобіко, маслянисте авокадо, інколи замінене свіжим огірком та японський майонез.

До складу класичної «Філадельфії» входить червона рибка, м'який вершковий сир з однойменною назвою ролу «філадельфія», авокадо та огірок.

Рекомендуємо не зупинятися на класичних рецептах з їх ідеальним поєднанням усіх інгредієнтів та спробувати всі різновиди популярних ролів.

ТОП-5 суші сетів в Рок-н-Рол

Коли розкуштуєш смак цієї японської страви, одного або двох видів ролів стає мало. У такому разі оптимальним варіантом стає замовлення цілих наборів, де зібрано три, чотири або п'ять різновидів ролів.

Найкращі суші мережі на сьогодні в компанії RnR, які ми визначили виходячи з ваших замовлень та відгуків:

  1. Філадельфія XS
  2. Філадельфія XXL
  3. Макі сет
  4. Вегетаріанський сет
  5. Рок-н-Рол сет

 

Кожен із перелічених вище сетів має власну особливість.

Філадельфія XS - сет, який користується популярністю завдяки невеликій кількості ролів. Ролл Філадельфія, суші з лососем, гункан з лососем. Такий сет зазвичай замовляють для перекушування одній людині, частіше в офіс на обідню перерву.

Філадельфія XXL – що  може бути краще філи? Тільки ще більше філи. У сеті більше кілограма різних різновидів ролі філадельфія.

Макі сет  – у сеті зібрані макі з дайконом та авокадо, з манго та креветками, з огірком та лососем, з печеним лососем, а також роли спайсі та саммер. Цей сет обирають ті, хто тільки починає своє знайомство з суші та ролами.

Вегетаріанський сет має великий попит у веганів. Назва сама каже за себе. У складі вегетаріанських ролів водорості, овочі, сир фета та тофу, а також гриби. Як бачите нічого зайвого.

Рок-н-рол сет – улюбленець тих, хто скликає великі компанії. У сеті 92 шматочки ролів загальною вагою в 2,5 кг. Такий сет здатний нагодувати велику кількість людей, кожен вибере собі рол до вподоби.

 

Які суші популярні серед молоді у Рок-н-Рол

Молодь любить експерименти, а тому класичні варіанти ролів не для них. Найчастіше молоді люди обирають:

  1. Усі варіації популярних ролів Каліфорнія та Філадельфія
  2. Спайсі роли – цей вид ролів користується великою популярністю серед молоді. Роли з гостринкою, яку надає їм соус спайсі.
  3. Темпура роли – теплі роли з хрусткою скоринкою. Скоринка утворюється завдяки особливій технології приготування роли – їх спочатку замочують у спеціальний повітряний кляр і потім обсмажують у фритюрі.
  4. Екзотичні роли, до складу яких можуть входити не лише звичні всім риба і овочі, а й фрукти, наприклад, манго.

Які суші частіше замовляють дорослі в Рок-н-Рол

Дорослі ж, на відміну від молоді, більш консервативні у своєму виборі, тому експерименти не для них, вони віддають перевагу класиці.

Доставка Рок-н-Рол пропонує кращі класичні поєднання у ролах:

  1. Усі види Філадельфії
  2. Дабл Фіш з лососем, тунцем, японським майонезом, вершковим сиром, авокадо та огірком.
  3. Роли з креветками (Каліфорнія Найт, Ашіато рол, Хоші Голд рол)
  4. Роли з тунцем (Боніто, Дабл Фіш)
  5. Різновиди макі з одно- та двокомпонентною начинкою.

Як готують суші у Rock&Roll

Зазвичай рол є рулетом, розрізаним на порційні шматочки. Це найпоширеніша форма.

Рис – ключовий інгредієнт суші. Готується обережно та змішується зі спеціальною сумішшю рисового оцту, цукру та солі. Текстура та його консистенція важливі для приготування справжніх суші – він має бути трохи клейким, не розсипатися та не братися грудочками. Оцет, що використовується, не повинен пригнічувати природний смак рису.

 

Далі, виробничий процес зі створення ролі у нашому ресторані виглядає приблизно так:

  1. На макісу (бамбуковий килимок з додаванням бавовняних ниток) викладають половину листа норі. На норі укладають шар рису з оцтом, завтовшки близько 6 мм. У центрі рису робиться борозна ложкою шамодзі.
  2. У заглиблення укладають рибку чи морепродукти, і навіть овочі.
  3. Макісу використовується, щоб закрутити норі навколо рису та інших інгредієнтів. Після скручування роли рулет пресується в квадратну форму.
  4. Суші-рол виймають із макісу та нарізають порційними шматочками.
  5. Готові роли кладуть в еко-ємності для подальшої доставки.
  6. У кожне замовлення обов'язковим додатковим набором є: скибочки маринованого імбиру, васабі та соусник із соєвим соусом.

Акції та бонуси

Вирішили скуштувати найсмачніші суші ? Замовити їх ви можете у будь-який день тижня від ранку до самого вечора. Вибирайте суші, роли або сети, і ми доставимо вам ваші страви у найкоротші терміни.

Замовляючи сети, зверніть увагу, що так ви заощаджуєте в середньому 25%. Ряд та інших переваг відкриється перед вами, якщо ви звернетеся до нас:

  1. Постійні знижки та акції.
  2. Бонусна програма.

Окрім цього, у нас демократичні ціни, різноманітний асортимент страв, швидка доставка та ввічливе обслуговування.

Вже з першого замовлення ви автоматично стаєте учасником програми лояльності, на свій бонусний рахунок отримуєте знижку у розмірі -5% від кожного замовлення. 1 бонус = 1 гривня. Після накопичення суми понад 150 гривень і більше ви можете обміняти їх на будь-які страви з меню ресторану.