Імбир для суші, який краще, білий чи червоний?

Почнемо з того, що червоного імбиру не існує.

Натуральний колір цього продукту світло-пісочний, але ніяк не червоний. Ні, звичайно імбир може стати світло рожевим при впливі на нього оцту і маринаду, але це має бути дуже молодий і неймовірно дорогий імбир, який в Україну не завозять.

То звідки ж береться червоний імбир в Україні?

Насправді його просто фарбують буряковим соком чи харчовим барвником.

Навіщо, запитаєте ви? Ну давайте начистоту, ви ж найчастіше вибирали саме червоний – вам він здавався смачнішим, натуральнішим, прикольнішим… Але так чи інакше, червоний імбир для суші це не зовсім те, що вам потрібно – він не натуральний.

 

З кольором імбиру розібралися – нам потрібен лише світлий імбир, без коричневих прожилок та інших неприємних кольорів.

 

Тепер головне питання навіщо імбир для суші потрібен у принципі?

 

Багато хто його кладе на шматочок ролу, багато хто їсть окремо. Є навіть люди, які кидають імбир у соєвий соус. Об'єднує цих людей одне – для них буде загальний котел у пеклі, ну серйозно.

Імбиром заїдають шматочок ролу, щоб перебити післясмак і очистити рецептори, щоб новий шматочок, який ви з'їсте заграв усіма смаками.

Бажаєте отримати +30% на задоволення від смаку суші? Заїжте порцію суші маленькою порцією імбиру і наступна порція суші стане смачнішою.