Хороша послуга - замовлення їжі у Rock n Roll

Замовити піцу в Дніпрі чи Запоріжжі

Для того, щоб замовити піццу, вам знадобиться всього кілька хвилин, причому більша частина цього часу піде на те, щоб вибрати один або кілька з безлічі різноманітних та смачних товарів, представлених на сайті компанії Rock n Roll.

Італійці, які вигадали піцу з лепешки, посипаної сиром, не мали уявлення, якою постійною популярністю користуватиметься їхнє відкриття через багато років. Ми готуємо піццу, використовуючи як традиційні італійські рецепти з овочами, тістом та сиром, так і нововведеннями наших кваліфікованих кухарів, які безмежно працюють, щоб вразити і нагодувати наших замовників ароматною, різноманітною та бездоганно смачною піццею.

В меню компанії ви можете замовити не тільки улюблені всім кулінарні шедеври, такі як:

  • Маргаріта
  • Пепероні.
  • Класична.
  • М'ясне асорті.
  • Вегетаріанська.

Замовлення будь-якої піцци з доставкою додому - це просто:

Ви можете самостійно або з вказівками нашого оператора вибрати діаметр вашої піци 22 см або 33 см, товщину тіста та додавання будь-якого інгредієнта і перетворити замовлення піцци в створення власного кулінарного шедевру.

Замовлення суші з доставкою

Давно минули ті часи, коли спонтанно виникла на роботі вечірка або несподівані гості приносять з собою проблему "усіх накормити" - такі питання легко та швидко вирішуються за допомогою замовлення суші з доставкою. Доставка суші та ролів в усі райони - пріоритетна сфера роботи компанії.

До ваших послуг - наші досвідчені кухарі, які постійно вдосконалюють своє мистецтво, не лише виготовляючи класичні роли та суші відразу після оформлення замовлення, а й придумують нові, фірмові страви.

Наше меню різноманітне та здатне задовольнити найвибагливіший смак:

  • Малі роли (включаючи гострі) та суші з копченим лососем, вугрем, тунцем, креветками та іншими морськими скарбами.
  • Давно полюбилися гурманам "Каліфорнія", "Філадельфія" та інші.
  • Запечені роли та сети.
  • Різноманітні японські супи та салати.

Замовлення суші з доставкою ви можете здійснити трьома способами:

  1. Телефонний дзвінок.
  2. Оформлення замовлення в додатку.
  3. За допомогою кнопки "Замовити" на сайті.

Доставка японської кухні додому в екстрених випадках - явище не рідке.

По-перше, це смачні, ситні та калорійно збалансовані страви, які завоювали популярність у всьому цивілізованому світі. Користь такого харчування для людини неодноразово доведена: японці завжди залишаються стриманими, бадьорими та славляться своєю розумовою гнучкістю. Більшість страв японської кухні, крім гострих, можна годувати дітей і літніх людей, які перебувають на лікувальній дієті.

По-друге, замовлення суші в офіс або додому не потребує жодних ваших зусиль, крім дзвінка по телефону або недовгого путівця на нашому сайті. І ви зможете спокійно віддати себе гостям, не витрачаючи час на приготування їжі, і довірити цю клопітку, замовивши суші в офіс в службі доставки Рок н Ролл.

Доставка їжі в офіс у всіх районах міста

У 21 столітті, коли сучасній людині ніколи немає часу довгі години стояти біля плити, а потреба у здоровому харчуванні актуальна як ніколи, на допомогу приходить доставка їжі в офіс та додому.

Компанія Рок-н-Рол займається доставкою на замовлення смачної їжі на додому вже багато років. Наші кухарі, диспетчери та кур'єри - висококласні фахівці, постійно підвищують свою кваліфікацію. Саме тому наше меню різноманітне, прийом замовлень відбувається миттєво, а доставка їжі - швидка та безкоштовна.

Замовити їжу з безкоштовною доставкою на додому або в офіс ви можете, скориставшись кнопкою "замовити" на нашому сайті або зателефонувавши, де наші диспетчери допоможуть вам визначитися з вибором у випадку, якщо ви ще коливаєтеся.

І не так важливо, на чому ви врешті-решт зупините свій вибір: на ролах "Філадельфія" або "Чеддер Чіз", піцці "Маргаріта" або "Дьябло". Можливо, ви оберете один з оригінальних японських салатів або традиційний "Цезар". Незмінним залишиться одне: доставка їжі в офіс або додому зекономить ваш час і сили, настільки необхідні для роботи та спілкування з родиною.

Замовлення їжі в офіси або на додому мало відрізняються одне від одного

Різниця лише в тому, з ким ви поділите трапезу: з родиною або з колегами. У будь-якому випадку, за якістю вечеря чи обід не поступиться ані святковому домашньому, ані ресторанному меню. Залиште професіоналам дбайливість про якість вашого харчування: наші співробітники не перший рік відмінно впораються з цією задачею.

Замовивши доставку їжі, ви своєчасно отримаєте свою смачну вечерю або обід.